O Recinto Feiral Terra do Queixo contou cunha amplísima mostra de queixos galegos e doutras procecencias, cun total de 108 expositores participantes na 36ª edición.
Recinto Feiral Terra do Queixo, Arzúa 2011 |
Estiveron presentes queixerías das denominacións de orixe galegas Arzúa-Ulloa, San Simón da Costa e Cebreiro, expositores de Menorca, Pirineos -Huesca- ou Taramundi -Asturias-, e tamén de procedencia internacional, desde Francia e Italia.
Corredor central do recinto coas queixerías da D.O.P. Arzúa-Ulloa |
O recinto estivo aberto ao público dous días en horario ininterrompido. O sábado 12 de marzo, de 11.00 h a 21.00 h e o domingo 13, de 10.00 h a 21.00 h. Ademais, contou con postos de produtores artesanais de diferentes artigos e o mercado multisectorial das rúas e prazas de Arzúa.
Corredor central do recinto coas queixerías da D.O.P. Arzúa-Ulloa |
Ademais dos expositores de queixo, acolléronse diferentes obradoiros e exposicións o que converte ao evento nun espazo de intercambio integrando actividades dirixidas principalmente ao público máis novo. A nova cociña do Recinto Feiral estreada recentemente foi un dos puntos quentes desta edición, na que se desenvolveu o obradoiro de cociña creativa dirixido polo pregoeiro, o chef André Arzúa. Renovouse e fíxose máis accesible o stand da Organización, a disposición do público no centro do recinto e no que se atopa toda a información relacionada co evento así como diferentes artigos e agasallos da festa.
Novo stand da Organización, con produtos da festa e información |
No hay comentarios:
Publicar un comentario