Un total de 108 expositores reservaron xa o seu espazo para participar na 36ª edición.
Un ano máis, o Recinto Feiral Terra do Queixo contará cunha ampla mostra das distintas denominacións de orixe, nos que estará ben representado o queixo galego coas denominacións de orixe galegas, Arzúa-Ulloa, San Simón da Costa e Cebreiro e tamén a participación de queixerías de procedencia internacional, chegadas de Francia e Italia, así como do resto do estado como Menorca, Pirineos (Huesca) ou de Taramundi (Asturias). Ademais, haberá máis postos de produtores artesanais de diferentes artigos.
Un ano máis, o Recinto Feiral Terra do Queixo contará cunha ampla mostra das distintas denominacións de orixe, nos que estará ben representado o queixo galego coas denominacións de orixe galegas, Arzúa-Ulloa, San Simón da Costa e Cebreiro e tamén a participación de queixerías de procedencia internacional, chegadas de Francia e Italia, así como do resto do estado como Menorca, Pirineos (Huesca) ou de Taramundi (Asturias). Ademais, haberá máis postos de produtores artesanais de diferentes artigos.
Ademais dos expositores, o acóllense exposicións e diferentes actos relacionados coa cultura, o que convirte ao o evento nun espazo de intercambio que nos achega ao mundo do queixo integrando actividades dirixidas ao seu coñecemento. A nova cociña do Recinto Feiral estreada recentemente será un dos puntos quentes desta edición, na que se levarán a cabo diferentes actividades relacionadas co queixo e a gastronomía.
O recinto permanecerá aberto ao público dous días completos en horario ininterrompido. O sábado 12 de marzo, a apertura de portas terá lugar ás 11.00 h ata ás 21.00 h; o domingo 13, o horario será de 10.00 h a 21.00 h.
O recinto permanecerá aberto ao público dous días completos en horario ininterrompido. O sábado 12 de marzo, a apertura de portas terá lugar ás 11.00 h ata ás 21.00 h; o domingo 13, o horario será de 10.00 h a 21.00 h.
No hay comentarios:
Publicar un comentario