Casa Chelo gañou o 5º "Concurso de Tapas e Petiscos" coa proposta "Tosta de Calabacín con cebola confitada, queixo Arzúa-Ulloa e aceite de pirixel”.
“Tosta de calabacín con cebola confitada, queixo Arzúa-Ulloa e aceite de pirixel” |
Casa Chelo tamén resultara gañadora na edición do ano 2009, cun “Allo-porro con troita afumada ao queixo Arzúa-Ulloa”.
O segundo posto foi para o “Milfollas de Solombo, piña e queixo Arzúa-Ulloa” do Café-Bar O Arco da Vella, e o terceiro lugar para as “Turcóndigas de Ternera Gallega con queixo Arzúa-Ulloa” da Pizzería O Rueiro.
O concurso enmarcado dentro da Festa do Queixo, está organizado polo C.R.D.O.P. Arzúa‑Ulloa e a Asociación de Hostaleiros de Arzúa. O xurado estivo formado polo xornalista José Ramón Bernárdez, de Radio Arzúa, os blogueiros gastronómicos Miguel Vila e Manolo Gago e o xerente do Consello Regulador, Óscar Pérez.
A entrega do premio realizase o domingo 13 ás 12:30 no “stand” do Consello Regulador no recinto feiral.
Os asistentes á Festa do Queixo poderán degustar ata este domingo os petiscos e tapas nos 17 establecementos participantes nesta 5ª edición do concurso.
No hay comentarios:
Publicar un comentario